0
Gara - Gara Salak Sepet Gara - Gara Salak Sepet

Awan mau ana gegeran ning pasar. wong lanang 2 pada jotos - jotosan kaya tinju kelas berat. kedadeane jotos - jotosan kui mau gara - gar...

Read more »

0
Mbah Paijo Gelem Puasa Mbah Paijo Gelem Puasa

Mbah Paijo iki dina nglakoni pasa romadhon, deweke ora mangan uga ora ngombe kaya wong - wong liyane. Mbah Paijo kenek diarani wong ora t...

Read more »
 
 
Top