0
Li ... Lindu mbah Lindu Li ... Lindu mbah Lindu

Ijik isuk mbah Paijo wes adus ning jeding. Ora kaya biasane sebab biasane mbah Paijo aduse rodok awan sitik. Pancene mbah Paijo dina iki ma...

Read more »

0
Teka - teki hilangnya buah tomat Teka - teki hilangnya buah tomat

Ada 2 ekor kambing dewasa yang di tali dilapangan dekat kebun tomat. Masing - masing kambing memiliki panjang tali 10 meter dan dikaitkan p...

Read more »

0
Mie Es Batu Mie Es Batu

Ing sawijining dina mbah Paijo melu putune dolan menyang kutho Surabaya. Wiwit isuk nganti sore mbah Paijo dijak mubeng - mubeng dilok ramen...

Read more »
 
 
Top