0
Sarapan Sing Gawe Ati Pegel Sarapan Sing Gawe Ati Pegel

Mbah Paijo iki mau manen parine. Wiwit isuk dewede wis ning sawah. Sawahe mbah Paijo lumayan ombo. Umpama diitung eneng sak hektar ambane. ...

Read more »
 
 
Top