0
Lemari Rusak Gara - gara Jam Lemari Rusak Gara - gara Jam

Mbah Paijo duweni Lemari anyar olehe tuku saka mebel cedak omahe. Sarehne abot, mbah Paijo banjur golek kanca kanggo ngrewangi gawa lemari ...

Read more »

0
Batal Haji sing gawe guyu Batal Haji sing gawe guyu

Pancen mbah Paijo tenan, jian marai gregeten weruh wong siji iki. Critane ngene : Mbah Paijo duweni niat munggah Haji. Wes pirang ...

Read more »
 
 
Top