0
Kesurupan Lan Pitulungane Dukun Kesurupan Lan Pitulungane Dukun

Bojone mbah Paijo iki mau kesurupan. Jerit - jerit, nggereng - nggereng karo nangis. Mbah Paijo gupuh mlayu rana mlayu rene. Banjur mbah Pa...

Read more »
 
 
Top