0
CERPEN JAWA  AsaL Mulane jeneng Tembaku CERPEN JAWA AsaL Mulane jeneng Tembaku

Jaman biyen ana salah sijining wong kang wes tuwa nandang lara. Titambakke mrana mrene ora jodho. Panggah wae lara ora mari mari. by g...

Read more »

0
DAGELAN JAWA Bakul Iwak Tuna DAGELAN JAWA Bakul Iwak Tuna

Isuk - isuk mbah Paijo wes dikongkon bojone tuku iwak menyang pasar. Deweke banjur njupuk sepedahe mari ngono budal menyang pasar. Mbah Pai...

Read more »
 
 
Top