0
DAGELAN JAWA : Iwake Mbah Paijo Tiulu Pono DAGELAN JAWA : Iwake Mbah Paijo Tiulu Pono

" mbah , mbah mengko mancinge sampean iso ngolehne iwak, arepe tak ulu iwakke " kandane Pono sinambi nantang mbah Paijo sing arep...

Read more »
 
 
Top