0
DAGELAN JAWA : Tolak Angin DAGELAN JAWA : Tolak Angin

Dina iki mau angine banter banget. Ora kaya biasane sampek wit - witan pada mobat - mabit. Langit mendung nandakake arep udan. Ora suwe uda...

Read more »
 
 
Top