0
DAGELAN JAWA : Asal Mulane Jeneng Angin Siklon DAGELAN JAWA : Asal Mulane Jeneng Angin Siklon

Tau ngerti nyangapa kok diarani angin siklon ? Nah, asal mulane ngene , coba gatekno. Biyen nalikani durung ana listrik lan ijik gawe l...

Read more »
 
 
Top