0
Lomba Nyanyi, Dagelan Jawa Lomba Nyanyi, Dagelan Jawa

Mbah paijo melu lomba nyanyi ning desane. Lomba nyanyi kui dienekake gawe ngramekake acara tahun baru. Hadiahe ya  lumayan, ya iku wedus tel...

Read more »
 
 
Top